Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Κοινωνική Αλληλλεγύη

Βλέπεις αυτή τη φωτογραφία απ' το σάιτ του Ανδρέα και ξεχειλίζεις ολόκληρος από το συναίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Τα μανικετόκουμπα; Καθαρή κοινωνική αλληλεγγύη. Το στυλό; Καλά, και πολύ κοινωνική αλληλεγγύη. Το ρολογάκι, η γραβατούλα, ο εσπρέσσο; Τίγκα στην κοινωνική αλληλεγγύη. Η υπογραφούλα, με τα τσαλίμια της και τα στρογγυλέματά της, σαν σε αρωματισμένο με κολώνια ερωτικό γράμμα γραμμένο σε σένα, μόνο σε σένα καρντιά μου; 100% πούρα κοινωνική αλληλεγγύη. Ο συνδυασμός του πράσινου που ξεθωριάζει καθώς πας πάνω δεξιά (τυχαίο; δεν νομίζω) και του soft focus της φωτό, αισθητικής κάτι μεταξύ πορνοπεριοδικού αξιώσεων και αμερικανικού πολυτελούς καταλόγου για κατ' οίκον παράδοσην σε μετρίου ευφυίας homo yappius; Ανόθευτη, παρθένος κοινωνική αλληλεγγύη. Με τόση κοινωνική αλληλεγγύη, δικαιούται ο άνθρωπος να γαμήσει και λίγο. Διότι ο Λοβέρδος θέλει να γαμήσει. Γουστάρει ρε παιδί μου. Του σηκώνεται. Βλέπει δημόσιο και του γυρνάει το μάτι. Βλέπει εσένα με τους λεκέδες ιδρώτα κάτω απ' την αμασχάλη και την νάιλον απ' τη λαϊκή, που την κοπάνησες αλήτη απ' το γραφείο για να πάρεις ντομάτες και κρεμμύδια, και τρελαίνεται ρε παιδί μου ο άνθρωπος, πριαπισμός τον πιάνει. "Ποιος είστε εσείς κύριε", "ποια είστε εσείς κυρία μου", σου λέει, "που συμπεριφέρεστε στην κοινωνία σαν να είστε αφέντες, αντί να κοιτάτε εμάς, τους σεμνούς και ταπεινούς υπηρέτες του λαϊκού συμφέροντος και να παραδειγματίζεστε;" Από αυτό την έπαθε την οξεία Παγκαλίαση με οτιδήποτε δημόσιο ο Λοβέρδος. Απ' την πολύ κοινωνική αλληλεγγύη που έβγαζε τόσα χρόνια. Σπύριασε ρε παιδί μου ο άνθρωπος. Overdose κανονικό. Αλλά εσείς πού να νιώσετε, άνιωθοι. Μόνο τα εκκαθαριστικά κοιτάτε και τους λογαριασμούς. Αναίσθητοι. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη, μας απέκρυψες τις καλύτερες φωτογραφίες του κ. Loverδου:

http://www.loverdos.gr/uploads/press/07-08-23_202044_city.jpg

http://www.loverdos.gr/uploads/press/07-08-23_04141_paper.jpg

Αντωνης είπε...

Αααααχ...Αυτά είναι. Κωλοδημόσιοι, που μού αγχώνετε το poster boy του L.L Bean.

Κόκκινο πανί είπε...

Εξαιρετικό το αρθράκι σας! Ο Loveρδος ανήκει μάλλον σε ένα νέο υποείδος του Homo Pasokus, με την κωδική υπονομασία Yapius Akrodexius.

Ανώνυμος είπε...

Θυμήθηκα ένα προ ετών σχόλιο της Πανδώρας που είχε κατασπαράξει τoν Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος είχε απονείμει τα βραβεία σε διαγωνισμό ομορφιάς γιά την ...Μις Ξυλόκαστρο ή κάπου εκεί τέλος πάντων. Συνοδευόταν από καταπληκτικό σκίτσο της Εφης Ξένου που απεικόνιζε τον ζεν πρεμιέ Ανδρέα σαν λαϊκό γόη (που είναι!) με βερμούδα, φανέλα, pegasus, φραππόγαλο ανά χείρας και γυαλί ηλίου (τύπου μύγα) στερεωμένο στο πλούσιο μαλλί.

Greek Rider είπε...

Αυτό που διακρίνει τα στελέχη από τους απλούς υπηρέτες-υπαλλήλους είναι ότι τα στελέχη ψάχνουν ευκαιρίες για να πηδήξουν οποιουσδήποτε άλλους.

Και αυτό ισχύει είτε για ιδιωτικές εταιρείες, είτε στο δημόσιο, είτε για υπουργούς στελέχη κυβερνήσεων.

Zakwer είπε...

Αχ αυτος ο Loveερδος, τρελλο αγορι!

Ανώνυμος είπε...

κωλοδημόσιοι,αυτη η γραμμή Μαζινό της γραφειοκρατίας. αυτό το κορυφαίο πού το πας;

λ.κ

Ανώνυμος είπε...

Γ'αυτόν εφευρέθηκε η ατιμωτική κρεμάλα.

ΣΙΧΑΜΑ ΓΙΑΠΟΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕΞ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Α. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Gilletina

Ανώνυμος είπε...

...Το κουταλάκι μέσα στο φλυτζάνι;
Το mont-blanc τον μάρανε...
Gilletina