Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Τρόμαξε τον αντίπαλο με πανίσχυρη επίθεση αλλά έχασε στις λεπτομέρειες με 8-0!

Εκκωφαντική λαοθάλασσα στο Σύνταγμα
Σαφές μήνυμα για το Μνημόνιο, την τρόικα και τους απολογητές τους: «Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε»
Ξεχείλισε και πάλι η πλατεία Συντάγματος από περισσότερους από 100.000 «Αγανακτισμένους». Μπροστά από τη Βουλή τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, προκαλώντας την αντίδραση των πολιτών. Χιλιάδες κόσμος προχώρησε σε διαμαρτυρία κατά του Μνημονίου και στη Θεσσαλονίκη, ενώ συγκεντρώσεις έγιναν και σε πολλές ακόμα πόλεις της χώρας. «Ραντεβού» σε κεντρικές πλατείες έδωσαν και «Αγανακτισμένοι» της υπόλοιπης Ευρώπης.
enet, 5/6/2011

Σε δήλωση στήριξης των πολιτών που διαδηλώνουν στις κεντρικές πλατείες της χώρας προχώρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. «Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του οφείλει να αφουγκραστεί την κριτική των διαδηλωτών για τον τρόπο λειτουργίας του», ανέφερε και ζήτησε θεσμικές και ριζοσπαστικές αλλαγές.

Απηύθυνε προειδοποίηση ότι "το ισχυρό μήνυμα που στέλνουν οι χιλιάδες συμπολίτες μας δεν πρέπει να παρερμηνευτεί από ακραίες φωνές και επιλογές κάποιων που επιδιώκουν να καπελώσουν τον αυθορμητισμό και την αγωνία των διαδηλωτών, αλλά και ούτε να αξιοποιηθεί για πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες".
enet, 5/6/2011


«Παράταση ζωής» μέσω νέου δανείου, με επώδυνο αντάλλαγμα τα μέτρα και τη μαζική έφοδο της τρόικας στο ελληνικό κράτος για να διασφαλιστεί η εφαρμογή των μέτρων, προβλέπει η Ε.Ε.
Οι λιτές και προσεκτικά διατυπωμένες ανακοινώσεις για τη συμφωνία κυβέρνησης - τρόικας ύστερα από τη συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζ. Κλ. Γιούνκερ την Παρασκευή στο Λουξεμβούργο, αποτυπώνουν την εποπτεία Βρυξελλών στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, στην κρατική μηχανή με έμφαση στον εισπρακτικό μηχανισμό και τις δαπάνες, στη διανομή των κοινοτικών κονδυλίων και σε διαρθρωτικές δράσεις που βαλτώνουν.
enet, 5/6/2011


Δεν υπάρχουν σχόλια: