Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Ξεύρεις την χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα;

Επληροφορήθην, εκ του συντριπτικά, συναρπαστικά, ασφυκτικά σούπερ ντούπερ τζάμπα σοβαρού εντύπου, ήτοι του Life 0, ότι η σύζυγος του ιδιοκτήτου λέει του μεγάρου Υπατία, κ. Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου, αναζητά λέει "26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη τη συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)" από τον Τσίπρα και τους αλληλέγγυους, διότι τα κλέψανε λέει αυτοί οι άθλιοι οι απεργοί πείνας. Και παραθέτω: "Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ."

Η σοβαρότατη δε αυτή καταγγελία κατατέθηκε λέει στο αρμόδιο τμήμα των διωκτικών αρχών, ήτοι στο status update της κυρίας Κωνσταντακάτου στο facebook.

Αν η Μαντάμ Σουσού ξεκινούσε την μετά-Μπίθουλα καριέρα της στην αθηναϊκή κοινωνία αποφασίζοντας να φιλοξενήσει ναύτες εκ της Κροστάνδης, αλλά κατέληγε να ζητάει απ' τον Νίκο Καρούζο αποζημίωση για τρία βρακιά με χρυσοκεντημένο μονόγραμμα και δεκαεπτά κρύσταλλα Σβαρόφσκι με ζωάκια της άγριας ζούγκλας που έλειπαν, κι αν το έκανε αυτό μέσω τηλεφωνήματος που έκανε στη φίλη της τη Ζωζώ στο σπίτι (της Ζωζώς), νομίζω ότι θα το θεωρούσα ως σκηνικό λιγότερο πολιτικά σουρεαλιστικό.

Από την άλλη, τα ασημένια κηροπήγια ήταν της οικογενείας Τυπάλδου. Λίγο το χεις αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: