Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Αφρο-Ιαπωνία, the RZA way

Διάθεση της ημέρας: Φόρεστ Γουϊτακερ στο The Way of the Samurai.


6 σχόλια:

Disdaimona είπε...

Αντώνη καλημέρα.
Μόλις διάβασα το άρθρο του Γιανναρά στη Καθημερινή.
Εχει λαλήσει εντελώς;;;;;
Κάποιος πρέπει να απαντήσει γραπτως σ΄αυτό και στην ιδια εφημερίδα!
Εσύ ή εσεις ή όποιος μπορεί να το κάνει!!!

Αντωνης είπε...

Καλημέρα Δεισδαιμόνα.

Δεν γνωρίζω το έργο του Γιανναρά, αλλά από όσα σύντομα έχω δει στις εφημερίδες στο παρελθόν, το συγκεκριμένο δεν μου έκανε καμμία ιδιαίτερη εντύπωση. Με λίγα λόγια, δεν έπεσα απ' τα σύννεφα.

Τώρα για την απάντηση, ελπίζω να βρεθεί κάποιος. Προσωπικά, έχω βαρεθεί να απαντάω, και δεν έχω και το ειδικό βάρος ως όνομα και ειδικότητα (απαιτείται νομίζω πολιτειολόγος-συνταγματολόγος) που χρειάζεται στην συγκεκριμένη περίσταση.

Disdaimona είπε...

...ναι, μήπως αυτός είναι συνταγματολόγος...ή μήπως αυτός είναι ότι χρειάζεται για την περίσταση...ή μήπως πρέπει να έχουμε ντοκτορά στο Γιανναρά για ν απαντάμε.

Ελπίζω κάποιος να απαντήσει. Ελπίζω μάλιστα αυτός ο κάποιος να είναι πρώην ή νυν ακαδημαικός και συνάδελφος του Γιανναρά.

Ανώνυμος είπε...

demos
@Disdaimona
«Προσφέροντάς τους αμνηστία, αν αποσυρθούν από την πολιτική, όπως συνετά προτείνει ο Α. Βγενόπουλος.»

Το υπόρρητο εδὠ δεν είναι οι οικονομικές «ατασθαλίες» και τα «σκάνδαλα». Η αμνηστία θα αφορά αναδρομικά την κατάλυση της [ισχύουσας] συνταγματικής τάξης. Γιατί νομίζεις η «αμνηστία» θα έπρεπε να συνοδεύεται από πρόταση «Συντακτικής» βουλής;

Παρεμπιπτόντως, το «τελεσίγραφο» Μέρκελ προς PIIGS (περιορίστε τα ελλείματα ή γίνετε σαν την Ελλάδα [ELIMINATE-ELIMINATE]) είναι ταυτολογία. Δεν πρόκειται για διαζευκτική επιλογή: Θα περιορίστε τα ελλείμματα και θα γίνετε σαν την Ελλάδα.

Δεν μπορεί να δοθεί καμιά απάντηση από «συνταγματολόγους». Αυτοί πρέπει να θεωρούνται στο εξής εκλιπόν είδος.

celin είπε...

Eγω εχω να πω κατι ασχετο αυτη τη φορα
το ghost dog ειναι ταινιαρα!τη θεωρω τη καλυτερη ταινια του Τζαρμους1

Disdaimona είπε...

@demos

συγνώμη,αλλά θα το πω.Για το πιο κάτω:
" ... Σύνταγμα που θα επιβάλει τη λειτουργία μόνο δημοκρατικών κομμάτων, με δημοκρατική εσωτερική (οργανωτική) δομή και άρθρωση, με διαφανή οικονομικά, με ελεγχόμενη (από συνταγματικό δικαστήριο) την πιστότητά τους στις αρχές της δημοκρατίας".

...ούτε συνταγματολόγος πρέπει να απαντήσει,ούτε ακαδημαϊκός.Ένας εργάτης πρέπει να απαντησει,κατά προτίμηση νταλικέρης και χωρίς προσχήματα!!!