Κυριακή, 2 Μαΐου 2010

Νέο Σύνταγμα της Ελλάδος

ΑΡΘΡΟ 1
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Ολιγαρχία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η κεφαλαιοκρατική κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Κεφάλαιο, υπάρχουν υπέρ αυτού και των εκλεκτών του και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

ΑΡΘΡΟ 2
1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας. Ως αξία του ανθρώπου ορίζεται το συνολικό ύψος των εισφορών του υπέρ της εγχώριας πολιτικής ελίτ, των διεθνών σπεκουλαδόρων και του πιστοληπτικού συστήματος υποδούλωσής του.
2. Η Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης ως αυτοκρατορικής μεθόδου καταστολής, της δικαιοσύνης του ισχυροτέρου, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των ελίτ των κρατών.

ΑΡΘΡΟ 4
1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου εφόσον βρίσκονται κάτωθεν αυτού. Εξαίρεση αποτελούν οι Έλληνες που βρίσκονται άνωθεν του νόμου.
2. ΟΙ Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Απλώς αμφότεροι έχουν λιγότερα δικαιώματα από υποχρεώσεις.
3. Έλληνες Πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Ευπείθεια, υποταγή, συμμόρφωσιν, και αντικομμουνιστικόν φρόνημα.
5. Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Όσοι Έλληνες δεν δύνανται να συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη, μπορούν να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους στην Ελβετία ή να αγοράσουν ακίνητα στο Λονδίνο.
6. Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Τριάδος εξουσιών (εγχώριας-διεθνούς-συστημικής), σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.
7. Τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες. Δεν χρειάζονται εξάλλου μιας και όλοι ξέρουν ποιοι είναι οι ανώτεροί τους.

ΑΡΘΡΟ 11
1. Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να κατοικούν εντός της επικράτειας εφόσον δεν παρακωλύουν την μετατροπή της χώρας σε σκηνικό ταινίας Γιάννη Δαλιανίδη. Πας κάτωθεν του νόμου Έλλην αρνείται να ενδυθεί την προβιάν του τσομπάνη και να φωνάζει "στάσου! μύγδαλα!" ή να χορεύει impromptu συρτάκια προς τέρψιν τουριστών θέλει θεωρείται εχθρός του συντάγματος και του κράτους.

3 σχόλια:

head charge είπε...

Κι ένα μελλοντικό ρεπορτάζ από τη σημερινή Καθημερινή. :-)

Αντωνης είπε...

Κάπου θα βρω την ευκαιρία να το ανεβάσω σε ανάρτηση αυτό, έχω προφητικόν προαίσθημα.

Ανώνυμος είπε...

Λείπει ο αριθμός 4 από το άρθρο 4 :-)