Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Πανελλαδικό συλλαλητήριο ΚΚΕ, 15/5/2010

Πηγή: giorgossarris.blogspot.com Μια ερώτηση στους αναγνώστες λόγω μη επαφής με την τηλεόραση: υπήρξε τηλεοπτικό ρεπορτάζ στα μεγάλα κανάλια;

5 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Ελάχιστα, δείξανε λιγοστά αποσπάσματα από την ομιλία της Παπαρήγα. Όχι όλα τα κανάλια βέβαια, κάπως καλύτερα ήταν στην κρατική τηλεόραση. Τα ίδια συνέβησαν και με την συγκεντρωση του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη ημέρα.

Αντωνης είπε...

OK, thanks Δημήτρη. Φάνηκε πάντως να έχει πολύ κόσμο από το πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη που είδα σήμερα. Του ΣΥΡΙΖΑ πώς ήταν;

Δημήτρης είπε...

Είχε δεν είχε 1000 άτομα, με κλίμα απογοητευτικό και διάθεση πεσμένη. Περισσότερο ήταν μία προσπάθεια να πάρει η ηγεσία του ΣΥΝ την πρωτοβουλία των κινήσεων από τον Αλαβάνο και το μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής που κάνουν εκδήλωση αύριο. Το ΚΚΕ είχε πράγματι πολύ κόσμο, ήταν από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Δεν είχε βέβαια 70. 0000 κόσμο που αναφέρει το TVXS, αλλά είχει πολύ. Αναμένονται εξελίξεις στο πολιτικό εποικοδόμημα. Ριξε μία ματιά και σε αυτή την ερευνα:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_16/05/2010_401261

Αντωνης είπε...

Και πάλι σ' ευχαριστώ Δημήτρη. Χρήσιμο το λινκ.

Δημήτρης είπε...

Να είσαι καλά Αντώνη, πολύ καλό το κείμενο για την τελευαταία παρέμβαση τη Σ. Τριανταφύλλου. Είναι προκλητικό μία σειρά διανοούμενοι να προσπαθούν να μας πείσουν πως για όλη αυτή την κρίση που βιώνει σήμερα η οικονομία, υπεύθυνη είναι η αριστερά ή ακόμα χειρότερα ολόκληρη η κοινωνία, όπως μας ενημερώνει ο πολύς κύριος Καλύβας σήμερα από την Καθημερινή.